Oostkust Kunst 2019

Oostkust Kunst - Schrijf je in!De tentoonstelling Oostkust Kunst geeft alle beeldende talenten de kans om met hun werk naar buiten te komen. Deelnemen is gratis en er is geen voorafgaande selectie. Oostkust Kunst is een uniek overzicht waarop een beeldend kunstenaar ‘van hier’ niet mag ontbreken!

De tentoonstelling start met een grote inventarisatie van de deelnemende kunstenaars en de werken. Heb je een link met de Oostkust (wonen, werken, studeren) en ben je minimum 16 jaar oud? Dan kan je deelnemen aan Oostkust Kunst, zowel professionelen als autodidacten komen in aanmerking. Verschillende kunstvormen zoals foto- en videokunst, installaties, schilderkunst, sculptuur, juwelenontwerp, meubelen, … worden aanvaard.

 

Fotoshoot

Speciaal voor Oostkust Kunst vervaardigen we een unieke catalogus. In deze catalogus staat iedere deelnemer vermeld met het werk dat hij/zij zal tonen tijdens de tentoonstelling.

Een gepassioneerde fotograaf staat van maandag 25 t.e.m. vrijdag 29 maart 2019 van 9 tot 20 uur klaar om de opnames te maken. Hiervoor wordt een lokaal in het Cultuurcentrum omgevormd tot een tijdelijke fotostudio.

 

Catalogus

Tijdens de tentoonstelling is de catalogus te koop. Op het digitale inschrijvingsformulier kan je deze in voorverkoop bestellen aan € 10 per stuk. Van zodra de tentoonstelling geopend is, is de prijs € 15 per stuk.

 

Tentoonstelling

De tentoonstelling vindt plaats in het Cultuurcentrum Knokke-Heist van 14 september tot en met 6 oktober 2019. De tentoonstelling is doorlopend te bezichtigen.

De werken voor de tentoonstelling kunnen enkel ingeleverd worden op vrijdag 6 september van 17 tot 20 uur  en op zaterdag 7 september van 10 tot 17 uur in de bovenhal van het Cultuurcentrum Knokke-Heist, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist.

 

 Inschrijvingsformulier 

Persoonsgegevens
Adres
Informatie over het werk
Afmetingen
cm
cm
cm
Fotoshoot

Geef het tijdstip waarop je zou kunnen komen door.  Een definitieve bevestiging van datum en tijd wordt gegeven door de organisatie van Oostkust Kunst.

De werken kunnen niet ter plaatse blijven. Tijdens de fotoshoot worden de werken niet verzekerd.

Vink een tijdstip aan:

Ik bestel in voorverkoop aantal brochures à € 10 per stuk. (Vanaf 13 september is de kostprijs €15/stuk).
Oostkust Kunst Galerij
Heb je nog meer werken die je graag ooit eens wil tentoonstellen.
Dat kan! Vanaf 2020 wordt de huidige Scharpoordgalerij omgedoopt tot de Oostkust Kunst Galerij.
De galerij is vanaf dan exclusief voorbehouden voor deelnemers van Oostkust Kunst.
Algemene voorwaarden
  • Er kan maximaal één werk ingediend worden. Dit werk mag niet ouder dan drie jaar zijn en toonde je niet op vorige edities van Oostkust Kunst.
  • De werken worden verzekerd van vrijdag 6 of zaterdag 7 september tot en met woensdag 9 oktober 2019 aan de opgegeven verzekeringswaarde.
  • De werken worden gebruikt voor publicatiedoeleinden met betrekking tot de tentoonstelling.
  • Een foto van het werk en de deelnemer alsook zijn/haar persoonsgegevens worden gepubliceerd in de catalogus van Oostkust Kunst 2019.
  • Het cultuurcentrum bepaalt de vormgeving van de tentoonstelling en alle promotiemiddelen van OKK.

Vergeet niet een afdruk van je bevestigingsmail en het kunstwerk dat je zal tentoonstellen mee te nemen naar de fotoshoot! Gelieve 10 minuten voor het aangegeven tijdstip aanwezig te zijn. U krijgt hierover nog een bevestigingsmail van de organisatie van Oostkust Kunst.

De werken voor de tentoonstelling kunnen enkel ingeleverd worden op vrijdag 6 september van 17 tot 20 uur en op zaterdag 7 september van 10 tot 17 uur in de bovenhal van het Cultuurcentrum Knokke-Heist, Maxim Willemspad 1, 8300 Knokke-Heist.

Privacybeleid