Sportieve Strandanimatie

Knokke-Heist bruist. In de zomer meer dan ooit. De golven in het bijzonder, maar ook en misschien vooral de sportievelingen op de golven. Niet minder dan 6 watersportclubs bieden optimale omstandigheden aan om te surfen, zeilen, raften, kiten … Voel je je nog wat onzeker of wil je een nieuwe discipline onder de knie krijgen, dan tonen geschoolde monitoren je graag hoe het moet.

Elk watersportcentrum heeft de ambitie om het elke bezoeker naar zijn zin te maken in een gezellige sfeer.

 

Genoeg van het water? Verlang je naar een partijtje beachtennis of een sessie Zumba onder de stralende zon? Of wil je rustig genieten van een spelletje petanque? Het kan allemaal: op de 2 sportstranden kan je terecht om samen met vrienden te sporten. Misschien win je wel een trofee op één van de dagelijkse tornooien voetbal, beachbal, volleybal, petanque,…

 

Sportstranden:

Locaties: In Knokke t.h.v. het Rubensplein en in Heist West t.h.v. de Kardinaal Mercierstraat (voormalig Beachhouse VVW Heist). Op de afgebakende sportstranden kan je elke dag gratis sporten onder deskundige begeleiding.

 

Sporten: Je kan op de sportstranden o.a. terecht voor beachvolleybal, beachbal, beachvoetbal, beachbasket, beachtennis, petanque, kubbspel, Zumba, Yoga, … In een ongedwongen sfeer samen sporten met vrienden of meedoen aan één van de vele tornooitjes.

 

Materiaalverhuur: Al het nodige materiaal is gratis beschikbaar.

 

Scholing: Gediplomeerde begeleiders tonen je graag even hoe het moet.

 

Open: Beide sportstranden zijn dagelijks open vanaf 10.30 tot 18.00 u vanaf 2 juli tot en met 31 augustus. Het sportstrand van Heist West zal dankzij het Schildia Beachhouse tevens dagelijks open zijn vanaf 13.00 uur in de paasvakantie en de daaropvolgende weekends in het voorjaar.

 

 

  • Iedere zaterdag en zondag zijn er in Knokke en in Heist om 13.30 uur beachvolleytornooien (afwisselend 2tg2 of 3tg3).
  • In Heist is er elke zaterdag van 10.30 tot 11.00 uur KidsDance met Charona Naudts en aansluitend van 11.00 tot 12.00 uur Zumba met Sylvie Komkommer.
  • Op zondag is er telkens van 10.00-11.00 uur Yoga met Nicole Leliaert in Heist.
  • Op zaterdagen 7 en 28 juli, 11 en 25 augustus is er in Heist een gratis sessie Capoeira om 16.00-17.00 uur.
  • Op vrijdag 20 juli en 17 augustus is er Shoot-out (Archery Tag) tussen 12.30 tot 17.30 uur in Heist. 

 

 

Watersportclubs:

       

 

                                     

Gerelateerde inhoud