INSTITUTION OF HORROR

Jarenlang werd de school “Sibe” geteisterd door pure horror!
Het verdwijnen van leerlingen, nachtelijke wanpraktijken en een hele reeks onverklaarbare zaken zorgden ervoor dat de school genoodzaakt was om een nieuwe school te bouwen.

Om definitief van het gekwel af te zijn, is er beslist om de gebouwen in november van dit jaar te slopen! Wegens gebrek aan een betere locatie, heeft de jeugdraad en jeugddienst besloten om hun Halloween event op eigen risico daar te houden.

We kunnen beamen dat er iets donkers en verschrikkelijk ergs schuilt in het vervallen gebouw, maar toch gaan we door met de opbouw en het event!

Durf jij voor “slechts 4 euro” een laatste bezoek brengen aan dit luguber gebouw? Raap je moed bijéén en kom op zaterdag 28, zondag 29, maandag 30 of dinsdag 31 oktober 2017 naar ons Halloween event. Op woensdag 1 november wordt het gebouw gelukkig definitief gesloopt en zijn we van alle zorgen af!

Degene die durven en levend het pand verlaten, krijgen van ons een gratis drankje in de bar!
Let op! Eens in de bar wordt de toegang onvermijdelijk geweigerd (kwestie van verzekeringen).

Onze kassa zullen we buiten opstellen in een tentje aan het voetbalveld! Niemand van ons is zo zot om langer dan een kwartier in het gebouw te blijven!

Btw, mocht je onze vriend Maxime zien, dan graag een seintje!
Hij is nu toch al enkele dagen vermist!

Hopelijk tot in de bar!

 

Jeugdraad & Jeugddienst