27 november, 2018

Tussen-2-Feestenloop op 26 december

tussen twee feesten loopVoor de 11de editie van de Tussen-2-Feestenloop op woensdagavond 26 december 2018 vanaf 19 uur trekt de Personeelsraad van de Brandweer Knokke Heist opnieuw alle registers open. De organisatoren verwachten aan de start van deze avondlijke kerstcorrida langs de brede winkelboulevards van Lippenslaan en Dumortierlaan een 1500-tal enthousiastelingen die goed ge(kerst)mutst door het Knokse handelscentrum zullen hossen. Kerstverlichting en randanimatie zorgen voor een unieke sfeer. Een natje, een droogje en zelfs muzikale omkadering zijn aanwezig om het de lopers en toeschouwers fantastisch naar hun zin te maken.

Tweede kerstdag is sowieso het ideale moment om de overtollige kilootjes van kerstkalkoen en -bûche af te joggen en in vorm te geraken voor het nieuwe jaar. Zoals vorige jaren is er een gratis kinderloop van 1 km en een familieloop van 6 en 10 km.  De vele nevenklassementen zorgen zoals altijd voor de ludieke en gezellige toets. Behalve prijzen voor de eerste man en eerste vrouw op de 6 en 10 km zijn er ook beloningen voor winnaar van de vliegende spurt en de best verklede loper (een mountainbike van Bike World!) en best uitgedoste groep (een etentje in de Le Boudin Sauvage). De grootste groep mag zich laven aan een vat bier in café Des Nations. Onder alle deelnemers die aanwezig zijn op de prijsuitreiking wordt er een waardevol geschenk verloot, aangeboden door juwelier Roelandt.

Inschrijven kan online (2 euro korting) tot 19 december 2018 of op de dag van de wedstrijd. De eerste 1000 die inschrijven, worden alvast beloond met een lichtgevende kerstmuts van Yssi’s en LimoDeluxe.

Info en inschrijvingen via www.tussen2feestenloop.be.