21 juni, 2019

Pallen Lakeside Paradise Triathlon

Op vrijdag 26 juli organiseert Sportizon de 6de editie van de Pallen Lakeside Paradise team triathlon. Deze triatlon heeft de ambitie de gezelligste aller triatlons te zijn omdat het een teamgebeuren betreft waar deelnemen veel belangrijker is dan winnen. Het is vooral de bedoeling om families, vrienden en vriendinnen, buren, sportclubs, bedrijven, … een supertof evenement te laten beleven binnen een uniek kader.

Dit jaar wordt daar extra aan gewerkt en wordt een nieuw aspect aan het geheel toegevoegd: de Wedevelop SPRINT triathlon voor individuele deelnemers, die toch willen gaan voor de prestatie en er een echte wedstrijd willen van maken. De start van deze sprint Triathlon is gepland voor de start van de teamtriathlon.

Het eerste teamlid zwemt 500 m in het Duinenwatermeer, de tweede fietst op de mountain bike 20 km door de prachtige omliggende velden, en teamlid nummer 3 loopt 4 rondjes rond het Duinenwatermeer, goed voor 5 km. De individuele deelnemers nemen uiteraard elk onderdeel voor eigen rekening.