Weer
6 °
4 mei, 2018

Het ABC van Senior Sportief

Op maandag 18 juni blazen de actieve 50 plussers van Knokke-Heist en omgeving andermaal verzamelen voor Senior Sportief.

Op het programma van deze gemoedelijke sportdag staat een gevarieerde mix van maar liefst 30 sporten. Met aquasenior, badminton, easyfit, recreatief fietsen, golf en mini-golf, initiatie tennis, inedance, matcurling, Nordic walking, petanque, seniorengym, shoot-out, spinning, sup, tafeltennis, tai-chi, wakeboarding, wandelvoetbal, waterskiën, windsurfen, yoga, zelfverdediging, zumba en zwemmen werden de populairste sporten van de editie 2017 behouden.

Deze klassiekers worden aangevuld met enkele nieuwkomers zoals laser klei-duifschieten, Salsa, Kizomba, beachgames en initiatie biljart.

Lees meer …

Er zijn vier sessies voorzien: ’s morgens van 9.00 tot 10.30 uur en van 10.45 tot 12.15 uur, in de namiddag van 13.30 tot 15.00 uur en van 15.15 tot 16.45 uur. Men heeft de vrije keuze om minimum deel te nemen aan één sessie en maximaal aan vier sessies. De mogelijkheid is voorzien om over de middag in sporthal Laguna van een lekkere lunch te genieten.

En omdat op deze dag waar bewegen centraal staat ontspanning minstens even belangrijk is als inspanning, is er als afsluiter koffie en dessert voorzien.

Klik hier om in te schrijven...