7 januari, 2019

Exclusieve inschrijvingen Zwintriathlon voor Knokke-Heistenaars en Sluizenaars

Zwintriathlon logoOp woensdag 4 september 2019 organiseert de sportdienst van Knokke-Heist de 21ste editie van de internationale Zwintriathlon tussen Sluis (NL) en Knokke-Heist. De publieke inschrijvingen starten op woensdag 27 maart 2019 om 19.30 uur. De inwoners van Knokke-Heist en Sluis moeten de startdatum voor de publieke inschrijvingen echter niet afwachten. Zij kunnen nu al tot en met 20 maart 2019 genieten van een stressloze voorinschrijving!

  • Klik hier om je tot en met 20 maart in te schrijven met automatische betaling (€ 75,00).
  • Wie de inschrijving met automatische betaling heeft volbracht, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres.
  • Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, neemt best zo vlug mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be

Opgepast! Deze inschrijving is wel afhankelijk van de opschortende voorwaarde dat men effectief inwoner is van Knokke-Heist of Sluis, een gegeven dat zal gecontroleerd worden. Indien de ingevulde gegevens niet correct zijn, wordt de inschrijving geschrapt. Het resultaat van deze controle wordt ten laatste op 25 maart 2019 aan alle betrokkenen meegedeeld. In de bevestigingsmail van 25 maart 2019  wordt ook een gebruikersnaam en wachtwoord meegedeeld i.f.v. een eventuele afmeldingsprocedure

Voor kandidaat-deelnemers die niet gedomicilieerd zijn in Knokke-Heist of Sluis ziet de inschrijvingsprocedure er als volgt uit.

Deel 1 - aanmelden als kandidaat

  • Tot en met 20 maart 2019 kun je je aanmelden als kandidaat-deelnemer.
  • Klik hier om het eerste deel van de inschrijvingsprocedure (met automatische betaling van € 75) op te starten en zo jouw kandidatuur te stellen.
  • Wie deze aanmelding met automatische betaling met succes heeft doorlopen, ontvangt aansluitend een bevestigingsmail op het ingevulde emailadres. Wie aansluitend geen bevestigingsmail ontvangt, neemt best zo snel mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be .

Deel 2 - inschrijven op woensdag 27/3 om 19.30 uur

  • Ten laatste op 25 maart 2019 ontvangen alle kandidaat deelnemers een mail met hun gebruikersnaam en paswoord en meer info over het tweede deel van de inschrijvingsprocedure.
  • Geen mail ontvangen voor 26 maart 2019? Neem zo snel mogelijk contact op met zwintriathlon@knokke-heist.be
  • Met de ontvangen gegevens kun je op woensdag 27 maart 2019 om 19.30 uur proberen jouw kandidatuur om te zetten in één van de 1.100 startrechten.