5 juni, 2018

Besox Early Bird Run: unieke loopervaring in de natuurpracht van het Zwin!

early bird runOnder het motto de ochtendstond heeft goud in de mond beleven de deelnemers van de Besox Early Bird Run bij het krieken van de dag een unieke loopervaring. Met een parcours doorheen de Zwinvlakte, -duinen en –bosjes en de start en aankomst aan het Zwin Natuur Park kunnen de deelnemers op zondag 30 september 2018 genieten van een unieke locatie. Het parcours van de Besox Early Bird Run is een afwisseling van bewandelbare paden, een doortocht doorheen de duinen en kleine offroad paden. Sporters beleven meer staat hierbij centraal: het ontwaken van de natuur, de rust en de individuele beleving.

Deelnemers starten individueel om de 10 seconden tussen 8 en 9 uur. Hierdoor krijgen we een lange sliert lopers die op eigen tempo een parcours van om en bij 8,5 kilometer afwerken. Om de 15 minuten vertrekken 90 deelnemers. De wave van de ooievaars vertrekt eerst, gevolgd door de bergeenden en de scholeksters. De wave van de zilverreigers gaat van start tussen 8.45 en 9 uur.

Maximum 360 deelnemers kunnen deelnemen aan deze unieke loopervaring.

Deelnemers moeten zich op voorhand inschrijven via http://sport.knokke-heist.be/ Vooraf inschrijven kost slechts € 7 en is mogelijk tot en met 31 augustus 2018 of tot het deelnemersveld volzet is. Vanaf 1 september t.e.m 26 september 2018 betaal je € 10. Momenteel hebben zich reeds een 100-tal kandidaten ingeschreven, dus vlug inschrijven is de boodschap!

Info:

Sportdienst Knokke-Heist

E Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist

Tel 00 32 (0)50 630 480

earlybirdrun@knokke-heist.be

sport.knokke-heist.be

Klik hier voor meer informatie omtrent de Besox Early Bird Run

early bird run