Weer
20.3 °

Groepsaankoop zonnepanelen

 
Wil je een lagere energierekening en tegelijk een bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Zonnepanelen zijn dan een slimme investering.

adv-2-fb-ichoosr.jpg

De derde editie van de groepsaankoop zonnepanelen loopt van 1/09/2017 tot 03/10/2017.

Stad Oostende en Energiehuis Oostende nemen voor de derde keer het initiatief om een groepsaankoop zonnepanelen te organiseren, om zo de provincie West-Vlaanderen nog duurzamer te maken. Net zoals vorig jaar sluit de gemeente Knokke-Heist zich aan bij deze organisatie.

Met deze editie willen wij voor alle inwoners en bedrijven (het) zelf opwekken van zonne-energie toegankelijk maken. Als je overweegt om zonnepanelen op jouw dak te plaatsen, kan je dit op een gemakkelijke manier doen met de groepsaankoop van “West-Vlaanderen kiest Zonne-energie”. Samen kunnen we succesvol verder bouwen aan een klimaatgezond West-Vlaanderen.

Schrijf je vrijblijvend in!

Inschrijven voor de groepsaankoop kan vanaf 1 september, via www.wijkiezen.be. Door het organiseren van de groepsaankoop willen wij je helpen jouw zonnepanelen aan te kopen op een gemakkelijke manier. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig aanbod tegen een scherpe prijs. Het uitzoekwerk wordt voor je gedaan en je wordt helder en objectief geïnformeerd. Inmiddels zijn via deze groepsaankopen zonnepanelen al 3.000 installaties geplaatst bij West-Vlaamse huishoudens.

De groepsaankoop zonnepanelen in 5 stappen:

  1. Inschrijven: Vanaf 1 september kan je je gratis en vrijblijvend inschrijven op www.wijkiezen.be.
  2. Veiling: Op 4 oktober vindt de veiling plaats. Enkel leveranciers die door ons gekwalificeerd zijn mogen deelnemen aan de veiling en hun scherpste prijs bieden.
  3. Persoonlijk voorstel: Vanaf 23 oktober ontvang je een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijvingsgegevens en met een indicatie van jouw kosten en opbrengst.
  4. Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Dan heb je tot en met 8 december de kans om het voorstel te accepteren. Intussen kan je met al je vragen terecht bij onze helpdesk of op één van onze informatieavonden.
  5. Installatie: Als je beslist om deel te nemen, inspecteert de winnende leverancier je dak, en wordt de plaatsing van jouw zonnepanelensysteem ingepland.

 

 wvk.png