Knokke 10K

 

 

Knokke 10K // Knokke jogging 5K

Wat? Waar? En wanneer

Maandag 1 mei staat Knokke-Heist opnieuw volledig in het teken van de Knokke 10K. Is 10 kilometer net iets te hoog gegrepen? Geen nood! Met de Knokke Jogging kan je ook deelnemen aan de omloop van 5 kilometer.

Ook het JeugdSportProject trekt zijn loopschoenen aan en biedt een voordelige inschrijvingsprijs aan voor alle leerlingen van het secondair onderwijs in Knokke-Heist.

Knokke Jogging 5K, €7 ipv. €10 (incl. Chiquita T-shirt) 

Knokke 10K, €10 ipv. €15 (incl. Chiquita T-shirt) 

Knokke jogging 5K:

De start wordt van de Knokke jogging wordt gegeven om 14uur. Het startvak bevindt zich in de Edward Verheyestraat.

Na het startsignaal loopt men via de De Klerckstraat en de Albertlaan naar de Elizabetlaan. Vervolgens via de Zoutelaan en de Sparrendreef naar het Caddiespad waar men link de Helmweg inloopt richting de Magere Schorre. Hier slaan de lopers af in de Duivenlaan en kruisen ze de Graaf Jansdijk. Hier lopen ze de woonwijk Witteduivenhof binnen. In de Jan Devischstraat slaan ze rechts af richting de Smedestraat, richting de Carrefour. Juist voor de rotonde met de E. Verheyestraat lopen de deelnemers sportstadion Olivier op en finishen op de atletiekpiste. 

Knokke 10K:

De start wordt van de knokke jogging wordt gegeven om 14.45 uur. Het startvak bevindt zich in de Edward Verheyestraat.

Na het startsignaal loopt men via de De Klerckstraat en de Albertlaan naar de Elizabetlaan. Vervolgens via de Elizabetlaan tot aan het Albertplein. Vanaf het Albertplein loopt men op de rijweg van de Zeedijk tot aan de Oosthinderstraat.

Daarna loopt men via de Koningin Fabiolalaan, de Tamarisklaan,  de Prins Filiplaan en de Astridlaan naar de Bronlaan waar de eerste bevoorrading is. Via de Bronlaan gaat het naar de Graaf Leon Lippensdreef. De lopers keren terug via de Nieuwe Hazegrasdijk en Paulusstraat tot in de Eikenlaan. De deelnemers lopen via de Eikenlaan naar de Boslaan waar de 2de bevoorrading is. Daarna loopt men via de Magere Schorre naar het Tijl en Nele plein.

Juist voor het plein slaan de lopers links af in de Duivenlaan en kruisen ze de Graaf Jansdijk. Hier lopen ze de woonwijk Witteduivenhof binnen. In de Jan Devischstraat slaan ze rechts af richting de Smedenstraat, richting de carrefour. Juist voor de rotonde met de E.Verheyestraat, lopen de deelnemers sportstadion Olivier op.

Inschrijven

Vanaf maandag 20 februari zullen de strooiblaadjes in de betrokken scholen geleverd worden. Aan de achterzijde van dit strooiblaadje is er inschrijvingsformulier opgenomen die de leerlingen moeten invullen.

De leerlingen die wensen deel te nemen aan de Knokke Jogging of aan de Knokke 10K geven het juist ingevulde inschrijvingsformulier samen met het gepaste inschrijvingsgeld af aan hun Lo-leerkracht vóór maandag 20 maart.

 

Info

 

Sportdienst:Knokke-Heist
E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
Tel 00 32 (0)50 630.480
Fax 00 32(0)50 630.499

jeugdsportproject@knokke-heist.be