Trainingsprogramma 3atlon 4 fun

Bijna 650 mensen hebben de leuze 'From zero to hero" reeds met brio ingevuld. Hoe? Door zichzelf het voordeel van de twijfel te gunnen en deel te nemen aan 3atlon 4 fun. Misschien kriebelt het bij u ook wel een beetje maar lijkt het u niet denkbaar om zelf aan een triatlon mee te doen? Zoek niet langer naar uitvluchten, maar ga de uitdaging aan en tast je grenzen af.

 

Het trainingsprogramma 3atlon 4 fun zet je op weg. Dit is een 15 weken durend trainingsprogramma, onder leiding van deskundige lesgevers van 3TK (lokale triatlonclub). Er wordt een trainingsschema opgesteld waarbij er vanaf 13 mei elke week 3 trainingen op het programma staan. Er is elke week 1 groepstraining. De andere 2 trainingen gebeuren individueel. Al wat u nodig hebt, is wat vrije tijd, een sportieve ingesteldheid en een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Op het einde van deze 15 weken bent u op 24 augustus ongetwijfeld klaar om u te wagen aan uw eerste echte triatlonervaring: de Finishers triatlon.

 

Net zoals in het trainingsprogramma zijn er bij de Paljas Finishers Triatlon 2 niveau's voorzien. Er is de formule bestaande uit 400 m zwemmen, 10 km fietsen en 4 km lopen. De 2de formule bestaat uit 600 m zwemmen, 20 km fietsen en 6 km lopen.

Klik hier voor meer info ivm de Paljas Finishers Triatlon.

 

Jong of minder jong, slank of volslank, sportieve achtergrond of niet: deze uitdaging ligt binnen ieders mogelijkheden! De uitdaging aangaan en volbrengen is het enige doel. Zoals de foto's bewijzen is bij triatlon immers iedereen een winnaar! De trainingen en je deelname zullen je leven een nieuwe boost geven, door de groepstrainingen zal je nieuwe mensen leren kennen, het enthousiaste applaus van het publiek zal een blijvende indruk nalaten, de medaille rond je nek een aandenken om te koesteren ... Blijf niet aan de kant staan: investeer in je gezondheid en ga de uitdaging aan!

 

Klik hier om in te schrijven.

 

Bij uw inschrijving is inbegrepen: (kostprijs: 30 euro)

 

- Een verzekering
- Een 15 weken durende groepstraining onder deskundige begeleiding
- Gratis toegang voor de zwemlessen
- Gratis deelname aan de Paljas Finishers triatlon voor wie aan 10 van de 15 groepstrainingen deelneemt.
- Het vooruitzicht dat je nooit meer dezelfde zult zijn

 

Klik hier om het trainingsschema te bekijken. De groepstrainingen (geel gekleurd) zullen doorgaan op dinsdagavond.

 

Info:
www.knokke-heist.be
Sportdienst Knokke-Heist
E. Verheyestraat 14, 8300 Knokke-Heist
Tel 00 32 (0) 50/630 480, Fax 00 32(0) 50/630 499
3atlon4fun@knokke-heist.be